1 склянку муки просіяти через сито на стільницю, сформувати гірку й зробити всередині лунку.
Розчинити у 60 г води 1/4 чайної ложки солі.
Влити розчин всередину лунки і помаленьку, додаючи з країв муку, замісити тісто. Місити десь 5 хвилин.
Розкатати тісто качалкою, як на вареники.
Закрити рушником й залишити на 35 хвилин.
Дрібно нарізати 1 цибулю.
Обсмажити все на соняшниковій олії до золотистого кольору. Натерти 4 столові ложки сухої булки на дрібній терці.
Додати її до грибної начинки.
Посолити, поперчити.
Тісто нарізати на квадратики розміром 5 на 5 см.
У кожен квадратик покласти 1 ч.л. грибного фаршу і ретельно зліпити крайні кінці та краї. Виходить трикутник . Ще раз з'єднати інші крайні кінці
Порада: інколи вушка "виготовляю" за карпатською технологією. Другу пару кінців утвореного "трикутника" повертаю на 180 градусів і не зліплюю між собою.
Відварити вушка протягом 9-12 хвилин у киплячій підсоленій воді, доки не вспливуть.
Вушки додають вже у готовий борщ. В одну тарілку кладуть по 10-12 вушок.
Немає коментарів:
Дописати коментар