понеділок, 25 січня 2016 р.

В'язаний сарафан від Juicy Couture



Дана модель на просторах Інтернету, присвячених в'язанню та рукоділлю, міцно влаштувалася під назвою «Сарафан Єви Лонгорії», дивним чином приписуючи авторство цієї речі знаменитій актрисі. Єва Лонгорія, як любителька в'язаних речей, придбала даний сарафан і носила його, зробивши дуже популярним і привабливим для всіх любительок в'язання гачком. Проте мало хто знає, що створена ця річ дизайнерами відомої американської марки модного одягу Juicy Couture.

Засновниці всесвітньо відомого бренду Juicy Couture (Джусі Кутюр) - Памела Скайст-Леві і Гела Неш-Тейлор - в основному прославилися своїми нововведеннями в галузі спортивної моди.

В'язаний гачком сарафан, про який йде мова, найбільш яскраво відображає спрямованість марки на поєднання простоти, зручності і гламурного шику. Досить нескладна схема, виконана гачком, плавно конструює нехитрий, але дуже елегантний, притягальний і сексуальний наряд. А перехоплений по лінії талії спортивного вигляду поясом-гумкою, сарафан набуває ще й акцент легкої невимушеності. Створений спеціально для літніх днів, легкий, повітряний, дуже витончений, незмінно актуальний та привабливий.


Ева Лонгорія в сарафані від Juicy Couture:


Джерело   club.osinka


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...