пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

ЗАРПЛАТНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР ОНЛАЙН


онлайн калькулятор  
Центр соціально-економічних досліджень Case Україна запустив сервіс "Рахунок від держави", який розраховує, на які потреби держава витрачає податки з зарплат і від приватних підприємців. 

Щоб дізнатися це, в вікно "Моя" чиста "зарплата" потрібно ввести суму щомісячної ЗП. Якщо клієнт є приватним підприємцем, потрібно вибрати цю опцію по кнопці "Докладніше", а потім вказати розмір єдиного податку та єдиного соціального внеску. Якщо клієнт отримує зарплату "в конверті", він може вказати, які підакцизні товари купує і в якій кількості. 

Після цього калькулятор покаже, в яких галузях бюджету і як витрачаються податкові надходження. Розрахунок робиться на основі податкових ставок на єдиний соціальний внесок, податок на доходи фізичних осіб, податок на додану вартість, акцизний податок і імпортне мито. Після чого, податки кожної людини розподіляються в тих же пропорціях, що і бюджет.

ЗАРПЛАТНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР: простий розрахунок зарплати

Калькулятор дозволяє розрахувати «чисту» суму зарплати (очищену від податків і внесків) на основі заявленого окладу і навпаки.
онлайн калькулятор 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...