четвер, 14 січня 2016 р.

Чоловіча кофта. Філейне в'язання


Розмір 52
Потрібно 550 г білої пряжі «Джинс», гачок №3. 
Основний візерунок. Філейна коса сітка за схемою. 


Спинка. В'яжете ланцюжок з 135 в.п. Далі в'яжіть основним узором. Через 55 см від набірного краю робіть пройму, з двох сторін кожен ряд зменшуйте по одній петлі (5 х 1 п.). Через 80 см від набірного краю посередині зменшуємо 55 п. для горловини. На наступний ряд кожне плече окремо закриваємо 36 п. 

Перед. В'яжете ланцюжок з 135 в. п., далі продовжуєте основним узором. В'яжіть як спинку. Через 55 см від набірного краю разом з проймою робіть горловину. Для цього посередині зменшуйте 3 п., Тепер кожне плече в'яжіть окремо, 10 рядів в'яжіть без убавленій, а далі кожен ряд зменшуйте 9 х 2 п., 8 х 1 п. для горловини. Через 26 см від початку пройми закриваємо 35 п. плеча. 

Рукав. В'яжіть ланцюжок з 77 в. п. і продовжуйте далі в'язати основним візерунком. Кожен другий ряд додавайте з двох сторін по одній петлі (121 п.). Через 58 см від набірного краю зробіть окат рукава, з двох сторін кожен ряд зменшуйте по одній петлі (5 х 1 п.). Через 63 см від набірного краю закрийте залишилися 111 п. 

Збірка. Зшийте плечові шви, Ушийте рукава, зшийте рукава і бокові шви. Низ кофти, рукавів і горловину обв'яжіть двома рядами ст. б / н. Зв'яжіть шнурочок і всуньте його в дірки візерунка, де на горловині проріз. 

Автор Лисаіенко Н. В.



Джерело


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...