вівторок, 16 лютого 2016 р.

Ажурний сітчастий комір



Ажурний сітчастий комір з журналу Ondori Romantic Lace Design зв'язаний гачком       №0,75 з мерсерізованої бавовни №50. 
Ширина коміра 8 см, довжина по лінії горловини 40 см.

Починають в'язання коміра з ланцюжка з 269-ти повітряних петель, на якій в'яжуть в 1-м і 2-м рядах 135 стовпчиків з накидом через повітряну петлю. Далі в'яжуть по схемі, причому нумерація рядів починається з 1-го ряду французької сітки.

Зверніть увагу на збільшення кількості повітряних петель в арочку сітки з 6-ти в перших 6-ти рядах до 10-ти в останньому 16-му ряду, в якому повинно залишитися 60 арок.

Після цього, закріпивши нову нитку на лівому краю полотна, виконують 2 ряди обв'язки по 3-м сторонам коміра.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ажурный сетчатый воротник из журнала Ondori Romantic Lace Desing связан крючком № 0,75 из мерсеризованного хлопка № 50. Ширина воротника 8 см, длина по линии горловины 40 см.

Начинают вязание воротника с цепочки из 269-ти воздушных петель, на которой вяжут в 1-м и 2-м рядах 135 столбиков с накидом через воздушную петлю. Далее вяжут по схеме, причем нумерация рядов начинается с 1-го ряда французской сетки.
Обратите внимание на увеличение количества воздушных петель в арочках сетки с 6-ти в первых 6-ти рядах до 10-ти в последнем 16-м ряду, в котором должно остаться 60 арочек.
После этого, закрепив новую нить на левом краю полотна, выполняют 2 ряда обвязки по 3-м сторонам воротника.


Джерело


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...