середу, 24 лютого 2016 р.

Ажурні мітенки

Модний аксесуар для дівчат 

Напевно, жодному історикові моди не вдасться докопатися до справжньої причини появи рукавичок з обрізаними пальцями. «Авторство» приписують і Джорджу Вашингтону, на руках якого під час громадянської війни спостерігали шкіряні рукавички без пальців, і французьким революціонерам. У широкий вжиток цей аксесуар увійшов у вісімдесятих роках минулого століття. Спортивні шкіряні рукавички без пальців вважалися атрибутом представників неформальних і панкових субкультур. У ті часи нікому б і в голову не прийшло, що через кілька десятиліть місцем показів цих демократичних аксесуарів стануть світові подіуми, а знамениті дизайнери у своїх колекціях будуть доповнювати розкішні луки, використовуючи жіночі рукавички без пальців. Називаються рукавички без пальців гловелеттами або мітенками, як прийнято у Франції. Але між ними є відмінності. В рукавичках-мітенках пальці, крім великого, практично повністю оголюються, а в гловелеттах у кожного є власний «будиночок». Простіше кажучи, гловелетти - це звичайні рукавички з відрізаними верхніми «фалангами». Мітенки в силу відсутності фіксації на пальцях зазвичай виконані з еластичних матеріалів, які утримують їх на руках. 

Дівчина в рукавичках без пальців - часте явище на подіумах. Цей аксесуар не перестають «обігравати» Alexander McQueen, Armani. Хочете бути в тренді? Завдяки шкіряним гловелеттам з великими отворами це зробити легко! Це ідеальне рішення для автоледі. І стильно, і практично. Осінні і весняні луки відмінно доповнять довгі в'язані рукавички без пальців, а аксесуари, прикрашені милими бантиками і ніжними принтами, відмінно впишуться в романтичний образ. Мітенки надають образу нотки загадковості, ледь вловимого кокетства, чуттєвої жіночності. Їх можна назвати споконвічно дівочим аксесуаром. 

Незважаючи на те, що рукавички повинні захищати жіночі ручки від холоду, головним призначенням рукавичок без пальців все ж є декоративна функція. Кокетливо визираючи з-під рукавичок красиві пальчики виглядають неймовірно жіночно. Рукавички без пальців сьогодні можуть бути виконані зі шкіри, лайкри, мережива, текстилю, шкірозамінника. Комфорт і затишок вашим ручкам подарують в'язані моделі.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...