вівторок, 24 травня 2016 р.

Кроповий соус


Кроповий соус, який можна залишити на зиму і користуватися свіжою зеленню навіть в холоди і морози.


Інгредієнти: 

  • кріп - 1 пучок (великий) 
  • часник - 1 головка 
  • лимонна цедра - пів чайної ложки 
  • лимонного соку - з 1 лимона 
  • масло оливкове - 100 грам 
  • сіль 
Приготування: 
Нарізаємо кріп і змішуємо з іншими продуктами. У блендері перетворюємо все це в кашоподібну суміш. Складаємо в банку. Все))) Зберігати в холодильнику. 
Такий кроповий соус просто незамінний для супів, а також рибних страв і салатів.
Джерело


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...