Рецепт авторський, так що все на мій смак:
1. Сушені помідори
2. Спеції прованські
3. Базилік сушений
4. Суміш перців
5. Сіль
6. Масло - бленд оливкової та соняшникової олії
7. Фета
8. Часник
* Спеції та сіль на око змішую з маслом, даю солі розчинитися.
* Шарами викладаю помідори, слайси часнику і бринзу.
* Кожен шар проливаю маслом.
* Нові шари добре трамбую.
Усе. Просто, швидко і смачно!
Найдовше – нав’ялити помідори.
Настоюватися вони будуть 1-2 тижні, в темному місці або в холодильнику.
Зберігаються до 6 місяців (це в теорії), у нас на практиці вони з'їдаються
за місяць.
Масло можна злити і використовувати як заправку для салату.
Можна замість помідор - перець, вийдуть ледачі антипасти.
З яблуками, напевно, теж можна.
Немає коментарів:
Дописати коментар