середу, 23 вересня 2020 р.

В'ялені помидори від Ірини Шилової

Рецепт авторський, так що все на мій смак:

1. Сушені помідори

2. Спеції прованські

3. Базилік сушений

4. Суміш перців

5. Сіль

6. Масло - бленд оливкової та соняшникової олії

7. Фета

8. Часник

* Спеції та сіль на око змішую з маслом, даю солі розчинитися.

* Шарами викладаю помідори, слайси часнику і бринзу.

* Кожен шар проливаю маслом.

* Нові шари добре трамбую.

Усе. Просто, швидко і смачно!

Найдовше – нав’ялити помідори.

Настоюватися вони будуть 1-2 тижні, в темному місці або в холодильнику.

Зберігаються до 6 місяців (це в теорії), у нас на практиці вони з'їдаються за місяць.

Масло можна злити і використовувати як заправку для салату.

Можна замість помідор - перець, вийдуть ледачі антипасти.

З яблуками, напевно, теж можна.

 Джерело  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...